5 november 2017: herdenkingsdag en jubileum

Op 5 november vindt de herdenkingsdag en het jubileum van Marea Uitvaart plaats. 

Er is die dag een optreden van Iris Jansen en Josephine de Bont.

‘Taart met Tranen’ is een herinneringsvoorstelling voor nabestaanden zodat zij (met gelijkgestemden) stil kunnen staan bij hun gemis, met een lach en een traan. Josephine de Bont (ritueelbegeleider) en Iris Jansen (uitvaartzangeres) vertellen tijdens de voorstelling hun eigen verhaal. Josephine over het verlies van haar moeder, Iris over het verlies van haar dochter: in een dialoog, met eigen liedjes en interactie.

 

Bezoekers van de voorstelling vinden (h)erkenning: Josephine en Iris laten zien dat iedereen op zijn eigen manier rouwt, op de manier die bij jou past. De voorstelling is te boeken door uitvaartondernemers die een bijzondere herinneringsbijeenkomst willen organiseren voor hun nabestaanden. Zie: www.taartmettranen.nl

Reactie: “Een ontroerende voorstelling met prachtige liedjes en humor! Ervaringsdeskundigen Iris en Josephine slaan de spijker op z’n kop met heel herkenbare uitspraken en gevoelens. Een mooie gelegenheid om samen weer even stil te staan terwijl het gewone leven doordraaft”.

Voor meer informatie, bekijk: https://uitvaartmedia.com/herinneringsvoorstelling-taart-met-tranen/0330/