Het laatste nieuws

Administratieve zorg uit handen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het regelen van de uitvaart. Na een overlijden moeten nabestaanden ook veel praktische en administratieve zaken regelen. Belasting- en erfzaken, m.b.t. het testament en de notaris. Met onze handige online opzegservice voor nabestaanden kunt u die administratieve last uit handen geven. Alles wordt op één plek overzichtelijk geregeld. In deze opzegservice bevindt zich ook informatie voor de partner/erfgenaam die achterblijft, bijvoorbeeld het opzeggen van abonnementen (o.a. telefoon, krant), contracten en social media accounts (o.a. facebook), dit is vaak een tijdrovende en lastige bezigheid. Zo voorkomt u dat kosten onnodig doorlopen. Ook voor het overzetten van abonnementen op een andere naam kunt u hier terecht.

Bij Marea Uitvaart regelen we uitvaarten vanuit ons hart. Menselijkheid en troost staan voorop. Een luisterend oor, een troostende hand op de schouder en altijd werkend naar een persoonlijk en liefdevol afscheid.  

In dit tijdperk waarin Corona ons dagelijks leven beheerst, beïnvloedt het ook de manier van afscheid nemen. Afscheid van uw dierbare... "Kan iemand nog wel thuis opgebaard worden, mag ik als nabestaande nog meehelpen bij de verzorging, hoeveel dierbaren mag ik uitnodigen op de uitvaart en kunnen we ze nog wel een kopje koffie aanbieden?" Allemaal vragen die nu, naast het verdriet om het verlies, omhoog komen.

Het unieke van het Keurmerk Persoonlijke Uitvaart is dat een uitvaartondernemer die in het bezit is van het keurmerk niet door een extern bureau wordt beoordeeld.