Begrafenisondernemer Middelburg - Goes

Begrafenisondernemer Middelburg – Goes

  • Wij bieden de laatste zorg aan de overledene
  • Waar vindt de opbaring plaats? Thuis of in een rouwcentrum?
  • Hoe ziet de rouwkaart eruit en wat moet hierop worden vermeld?
  • Gaat het om een begrafenis of een crematie?
  • Een kist of een lijkwade?
  • Naar wat voor soort rouwvervoer gaat de voorkeur uit?
  • Hoe wordt de afscheidsbijeenkomst/dienst ingevuld? Wie draagt er wat voor? Welke muziek moet er gedraaid/gespeeld worden?

Bij het regelen van een uitvaart komt een heleboel kijken. Hierbij kunt u wel wat professionele hulp gebruiken. MAREA Uitvaart is een professionele begrafenisondernemer regio Middelburg en Goes. Wij begeleiden u graag met het organiseren van deze uitvaart. En gedurende het hele proces heeft u te maken met één uitvaartbegeleider. Uw vertrouwenspersoon, uw aanspreekpunt.

Begrafenisondernemer Middelburg – Goes voor een liefdevol afscheid 

Voor altijd afscheid nemen. Wanneer u voor altijd afscheid moet nemen van een dierbare is dit een trieste gebeurtenis. Toch wilt u dat uw dierbare een mooi en liefdevol afscheid krijgt. Want hij of zij heeft dit verdiend. Dat realiseren wij als begrafenisondernemer MiddelburgGoes ons als geen ander. Wij van MAREA Uitvaart kunnen uw verdriet niet wegnemen. Wel kunnen we de uitvaart op een liefdevolle, persoonlijke en betrokken manier verzorgen. Samen met u zorgen we voor een mooi afscheid.

Wij regelen alles van overlijden tot en met de uitvaart

Een uitvaart gaat gepaard met verdriet. Om u te kunnen laten rouwen, regelen wij de uitvaart samen met en voor u. Vanaf het moment van de melding van overlijden tot en met de dag van de uitvaart en de nazorg.

Wilt u weten wat begrafenisondernemer MiddelburgGoes voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een eerste ontmoeting leren we u en uw wensen graag beter kennen.