Betrokken vrouwelijke uitvaartondernemer

  • Eén en dezelfde vrouwelijke uitvaartbegeleider van begin tot eind
  • Wij bieden u op liefdevolle wijze een luisterend oor, nemen echt de tijd voor u
  • Betrokkenheid en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal
  • Ervaren en gediplomeerde uitvaartbegeleiders
  • Eigen inbreng van u en uw familie is zeker mogelijk
  • Voor iedereen, ongeacht welke religie of levensovertuiging

Het verliezen van een dierbare is pijnlijk. Marea Uitvaart helpt u met het regelen van een mooie en liefdevolle uitvaart. Een uitvaart waarin de wensen van uw dierbare en u centraal staan. Een uitvaart die u helpt om de mooie dingen van de overledene in nagedachtenis te nemen. Wanneer u kiest voor Marea Uitvaart, kiest u voor een betrokken, persoonlijke vrouwelijke uitvaartondernemer. Een echte vertrouwenspersoon, met een luisterend oor, die werkt vanuit haar hart.

Vrouwelijke uitvaartondernemer voor crematie of begrafenis

Of de voorkeur nou uitgaat naar een crematie of een begrafenis: Marea Uitvaart begeleidt de uitvaart in zijn geheel voor u. Het rouwvervoer, rouwdrukwerk, opbaring en locatieverzorging, etc. kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Van begin tot het eind heeft u één en dezelfde vrouwelijke begrafenisondernemer. Wij verzorgen de begrafenis of crematie voor u of uw dierbare op een persoonlijke manier. Ook bieden we de mogelijkheid aan nabestaanden om op een actieve manier aan het afscheid deel te nemen, tijdens de dagen na overlijden of bijvoorbeeld met een draagbeurt bij het begraven. ‘Letterlijk het leven uitdragen’ noemen we dat.

Aangenaam kennismaken

Een uitvaart laat u niet zomaar door de eerste de beste vrouwelijke begrafenisondernemer regelen. Dat snappen wij als geen ander. Daarom maken we graag eerst kennis met u. In een vrijblijvend gesprek laten we u zien wat onze mogelijkheden zijn, uit wie het team van Marea bestaat en wat u van ons kunt verwachten. Benieuwd? Wij horen graag van u!

Extra: dragers 

Sinds de oprichting werkt MAREA al samen met vrouwelijke dragers, zij dragen de kist van de overledene niet alleen maar zijn tevens gastvrouw voor en na de uitvaart indien gewenst. Zij dragen donkerblauwe kleding en dragen op verzoek een rok of een lange broek. Naast de dames werken wij natuurlijk ook met heren dragers, dit zijn meestal jonge mannen die in het grijs gekleed gaan. Schouderen wordt zowel door de dames als de heren gedaan, op verzoek.