Uitvaart Middelburg: begrafenis of crematie Middelburg?

Persoonlijke uitvaart in Middelburg

  • Maatwerk bij de complete uitvaart in Middelburg
  • Wij regelen uw uitvaart, ongeacht uw religie of levensovertuiging
  • Opbaring bij u thuis of een rouwcentrum naar keuze
  • Rouwadvertentie(s)
  • Rouwvervoer
  • Rouwdrukwerk, rouwarrangementen
  • Uitgebreide keuze in kisten, wades en urnen
  • Nazorg

Ondanks dat een uitvaart een trieste gebeurtenis is, wilt u hier toch met een fijn gevoel op terug kunnen kijken. MAREA Uitvaart regelt de begrafenis of crematie in Middelburg van uw dierbare op een persoonlijke, betrokken en liefdevolle manier. Onze uitvaartbegeleiders staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u klaar. Liefdevol, een luisterend oor, een vertrouwenspersoon.

 

Begrafenis of crematie in Middelburg

Wanneer u bezig bent met het regelen van de uitvaart van uzelf (voorbespreking) of van één van uw dierbaren, heeft u de keuze uit een begrafenis of een crematie in Middelburg en omgeving. De keuze voor begraven of cremeren wordt vaak ingegeven door traditie en religie of puur op het gevoel gemaakt. Of uw keuze nou valt op een begrafenis of een crematie: wij regelen graag de uitvaart in Middelburg en omgeving voor u.

Wordt er gekozen voor een begrafenis, dan is er voor de nabestaanden voor langere tijd een tastbare gedenkplek. Het biedt troost dat het lichaam van de overledene nog ‘in de buurt’ is. Maar ook bij een crematie in Middelburg blijft er een gedenkplek. U kunt ervoor kiezen om de as te laten uitstrooien op een bijzondere plaats naar keuze, op de begraafplaats of de urn te plaatsen in een speciale urnenmuur/columbarium.

Neem contact op voor een eerste ontmoeting

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een uitvaart in Middelburg, verzorgd door MAREA Uitvaart? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. In een eerste kennismakingsgesprek laten we u graag kennismaken met onze mogelijkheden, ons professionele team en maken we graag kennis met u. Bij ons staan de wensen van de overledene altijd centraal.