Professionele uitvaartondernemer Grijpskerke – Serooskerke

  • Wij regelen de complete uitvaart van A tot Z voor u
  • De locatie: in geheel Zeeland; Walcheren en daarbuiten (in overleg)
  • Wij zijn er voor iedereen, ongeacht religie of geloofsovertuiging
  • Opbaring kan thuis of in een rouwcentrum naar keuze
  • Wij verzorgen ook het rouwvervoer en het rouwdrukwerk voor u
  • Naaste alle specialisaties behoort nazorg ook tot onze diensten

Voor altijd afscheid te moeten nemen van een dierbare is voor velen een intense ervaring. Een ervaring die ze nooit meer vergeten. Dat realiseren wij van MAREA Uitvaart ons maar al te goed. Wij, als uitvaartondernemer in Grijpskerke en uitvaartondernemer Serooskerke, kunnen uw verdriet niet wegnemen. Wel kunnen we de uitvaart zo verzorgen dat u zich betrokken voelt. Een uitvaart waarin persoonlijke zorg en aandacht centraal staan.

Uitvaartondernemer Grijpskerke – Serooskerke voor een liefdevol afscheid

Iedereen verdient een liefdevol afscheid. Dus ook uw dierbare. Als uitvaartondernemer in GrijpskerkeSerooskerke werken wij vanuit de gedachte dat ieder mens uniek is. Ieder mens verdient dus ook een onvergetelijk en persoonlijk afscheid. Een afscheid waarin wij zorg bieden aan u en uw dierbare(n). En dat doen we voor iedereen, ongeacht religie of geloofsovertuiging.

Ook bieden wij de mogelijkheid aan de nabestaanden om actief deel te nemen aan het afscheid. Bijvoorbeeld deelname tijdens het begraven, een mooi eerbetoon om de overledene letterlijk ‘uit het leven te dragen’. Onze ervaring leert dat actieve deelname aan de uitvaart op deze wijze een positieve herinnering wordt, ondanks de pijn die u voelt.

Neem contact op voor een eerste ontmoeting

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van MAREA Uitvaart als uitvaartondernemer in Grijpskerke of als uitvaartondernemer in Serooskerke? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Graag leren wij u beter kennen tijdens een eerste ontmoeting. Dat kan zijn tijdens een voorbespreking, tijdens dit gesprek kunt u vooraf al kennismaken met de mensen achter MAREA. Of tijdens een gesprek na het melden van het overlijden van uw dierbare. In beide gevallen doen wij ons uiterste best om zoveel mogelijk over deze persoon te weten te komen. Op deze manier kunnen de wensen van de overledene en diens naasten zoveel mogelijk worden uitgevoerd.

Wij maken graag een afspraak.