Uitvaartondernemer Oostkapelle - Domburg

  • Wij bieden een luisterend oor aan de nabestaanden
  • Betrokkenheid, erkenning en persoonlijke aandacht staan bij ons centraal
  • Ervaren en gediplomeerde vrouwelijke uitvaartbegeleiders
  • Eigen inbreng van u en uw familie vinden wij belangrijk en is zeker mogelijk

Ieder mens is uniek, ieder mens verdient dan ook een liefdevol afscheid na overlijden. MAREA Uitvaart, uitvaartondernemer in Oostkapelle en Domburg denkt graag met u mee. Samen met u investeren wij als uitvaartbegeleider zorg, tijd en aandacht aan de uitvaart. Uitvaartondernemer Oostkapelle en Domburg heeft  echte ervaringsdeskundigen op het gebied van rouw en verlies. Wij zorgen ervoor dat er afscheid genomen wordt op een manier die past bij de overledene en diens naasten.

Uw wensen staan bij ons centraal

Wij weten als uitvaartondernemer in de regio Oostkapelle en Domburg als geen ander dat definitief afscheid nemen een intense ervaring is. Wij vinden dan ook dat een definitief afscheid persoonlijk moet zijn, dat de wensen van u en de overledene centraal dienen te staan. Indien gewenst motiveren wij u op een actieve manier deel te nemen aan de uitvaart. Op deze manier wordt het niet alleen een mooi, maar ook een erg persoonlijk afscheid. Bij ons wordt professionele en vakkundige uitvaartbegeleiding altijd gecombineerd met het liefdevolle. Om de liefde die u en uw naasten voor de overledene voelen tot zijn recht te laten komen.

Uitvaartondernemer MAREA Oostkapelle – Domburg regelt alles rondom uw uitvaart

Een uitvaart gaat meestal gepaard met veel verdriet. Om u te kunnen laten rouwen zijn wij er voor u om zoveel mogelijk voor u te regelen of met u te regelen. Vanaf het moment van overlijden, de laatste zorg, de opbaring, het rouwvervoer tot en met de uitvaart zelf met alles wat daarbij komt kijken. En gedurende het hele proces heeft u te maken met één en dezelfde uitvaartbegeleider, eén aanspreekpunt, één vertrouwenspersoon.

Weten wat uitvaartondernemer OostkapelleDomburg voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Tijdens een eerste ontmoeting leren we u en uw wensen graag beter kennen.