Uitvaartondernemer Westkapelle - uitvaartzorg gemeente Veere

MAREA Uitvaart: uitvaartondernemer in Westkapelle / Veere 

  • De laatste verzorging en kleden
  • De plaats van opbaring, thuis of elders (rouwcentrum)
  • De rouwkaart met allerlei beslissingen die hierop worden vermeld
  • Begraven of cremeren
  • Een kist of een lijkwade
  • Welk rouwvervoer
  • Hoe wordt de afscheidsbijeenkomst/dienst ingevuld

Marea Uitvaart helpt u als uitvaartondernemer in Westkapelle graag met het regelen van de uitvaart van een overleden dierbare. Wij regelen de uitvaartzorg in de gemeente Veere gedurende het hele proces na overlijden. Gedurende dit hele proces heeft u met één en dezelfde uitvaartbegeleider te maken. Eén aanspreekpunt, één vertrouwenspersoon die u onder andere begeleidt met het bovenstaande.

Uitvaartzorg gemeente Veere – waarom kiezen voor MAREA?

Wij zijn niet de enige uitvaartondernemer in Westkapelle die een uitvaart kan verzorgen. Wel werken wij uitsluitend vanuit ons hart met ervaringsdeskundigen op het gebied van rouw en verlies. Aangezien ieder mens uniek is, verdient ook ieder mens een uniek en liefdevol afscheid. Een afscheid waarin zijn of haar wensen centraal staan. Een afscheid waarin zijn of haar dierbaren, indien gewenst, een belangrijke rol spelen. Gedurende het hele proces van overlijden tot en met de uitvaart zijn wij er voor u en bieden wij een luisterend oor, nemen we echt de tijd voor u.

Uw uitvaartzorg in de gemeente Veere wordt uitsluitend door ervaren en gediplomeerde vrouwelijke uitvaartbegeleiders verzorgd. Uitvaartbegeleiders die bekend zijn in de regio en weten wat er dient te gebeuren en u op een persoonlijke liefdevolle manier begeleiden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over uitvaartzorg in de gemeente Veere? Vul dan vrijblijvend ons contactformulier in. Wij informeren u graag over de mogelijkheden van MAREA Uitvaart. Tijdens een voorbespreking maken we graag wederzijds kennis met elkaar. Als uitvaartondernemer in Westkapelle komen we ook graag bij u thuis om verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken. Wij denken graag met u mee en bijna niets is onmogelijk. Uw wensen staan bij ons centraal!