Uitvaartzorg Zoutelande voor uitvaart in Vlissingen

  • Wij regelen de complete uitvaart in Vlissingen voor en met u
  • De locatie: in geheel Zeeland; Walcheren en wijde omgeving (in overleg)
  • Wij zijn er voor iedereen, ongeacht religie of geloofsovertuiging
  • Opbaring kan thuis of in een rouwcentrum naar keuze
  • We verzorgen onder andere ook het rouwvervoer en het rouwdrukwerk voor u
  • Nazorg behoort eventueel ook tot onze diensten

Bent u op zoek naar een persoonlijke, betrokken en professionele partij in uitvaartzorg Zoutelande? MAREA Uitvaart biedt de uitvaart die bij u past. Al onze uitvaartbegeleiders zijn ervaren en gediplomeerd, echte ervaringsdeskundigen op het gebied van rouw en verlies. Samen met u en uw dierbaren maken we er een mooie, liefdevolle uitvaart van.

Uitvaart in Vlissingen van begin tot eind in één hand

Bij het plannen van een uitvaart in Vlissingen bent u op zoek naar een luisterend oor. Iemand die begrijpt wat u wilt, waarnaar u op zoek bent. Bij MAREA Uitvaart is de uitvaartzorg regio Zoutelande van begin tot eind in één hand. U heeft één aanspreekpunt, één vertrouwenspersoon. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid staan bij ons dan ook altijd centraal.

Tijdens de uitvaart zelf zijn we vanuit MAREA meestal met twee vrouwelijke personen aanwezig. Eén begeleider voor het gezin en één begeleider voor de omstanders. Beiden zijn gelijk gekleed in de kleur die met de familie afgestemd is. 

Wij bieden een luisterend oor

Ieder mens is uniek. En ieder mens verdient dan ook een uniek, persoonlijk afscheid. MAREA Uitvaart biedt een luisterend oor om precies te achterhalen wat uw wensen zijn bij uitvaartzorg in Zoutelande. Om ervoor te zorgen dat uw uitvaart in Vlissingen, of die van uw overleden dierbare, liefdevol en persoonlijk is.

Graag maken wij kennis met u. In een vrijblijvend gesprek vertellen we u over onze mogelijkheden en maakt u kennis met ons professionele team. U bent meer dan welkom om vrijblijvend contact op te nemen via ons contactformulier.